top of page
Search
  • sophieleysen

Hojé 42 – 58 Olicsa. Ready, set, vechten maar!

De eerste thuismatch van het seizoen, op een prachtige zondagmiddag. Olicsa is ondertussen geen onbekende meer, dus we wisten dat we een fysieke wedstrijd konden verwachten. Dit voorgevoel resulteerde jammer genoeg in een zenuwachtig begin van Hojé. We hadden moeite om in ons eigen spel te komen, de twijfel sloop in onze passing en vonden moeilijk het gaatje. Met een logische score tot gevolg in quarter 1: 2-14.


Onze opdracht voor quarter 2 was duidelijk: focussen op ons eigen spel in offense en de gretigheid en agressiviteit in defense opkrikken. En dit lukte! We speelden terug met overtuiging en begonnen mooie aanvallen in elkaar te boxen. Ook quarter 2 had een duidelijke winnaar: 15-10. Door de achterstand van quarter 1 gingen we dus rusten met een 17-24 achterstand.


Quarter 3 kunnen we kort over zijn als je kijkt naar de score (8-22). Olicsa was goed op dreef op aanvallend vlak en wij konden te weinig een vuist maken (ik steek het op de quarter-3-vloek).


Op het einde van de match nam Nancy nog een ‘hattrick’ voor haar rekening en krikte zo haar doelpuntensaldo op tot 12 punten. Zo sloten we de wedstrijd af in schoonheid, met winst van quarter 4 (17-12).


Score 15/09/2019

Het was een felbevochten wedstrijd waar we jammer genoeg niet consequent genoeg waren om de wedstrijd volledig naar ons toe te kunnen trekken. De achterstand van quarter 1 en de zware score in quarter 3 konden we niet meer goed maken. Maar al bij al mogen we fier zijn op een eindscore van 42-58 en vooral de manier waarop we bleven vechten voor elkaar!

35 views

Recent Posts

See All

Eddy Kampioen!

Vandaag was het zover, de apotheose van ons seizoen, een rechtstreeks duel voor de titel tegen Sertec, waarbij we en passant konden bewijzen dat we de schaal ook wel gewonnen hadden als Mol niet had v

PLAN B

Van in het begin van het seizoen was het plan van Bart en Eddy kristalhelder en duidelijk gecommuniceerd naar iedereen: 1) een eervolle tweede plaats in de competitie behalen om niet te moeten promove

Hoje 30+ - Sertec 70-61

Na de match tegen Sertec waren er twee weken geen match. Handig, dan heb je veel tijd om een verslag te maken. Maar… dat heeft dus ook zijn nadelen. Namelijk: wat was er nu weer allemaal gebeurd tijde

bottom of page